Sugeng rawuh ing perusahaan kita

Rincian

  • 01

    Katrangan singkat:

    Coilover bisa bebas nyetel dhuwur saka absorber kejut lan ukuran pasukan damping internal, kang bisa nggawe kendaraan ngalih bali lan kasebut ing dhuwur saka kendaraan lan atose suspensi, kang wis playability dhuwur banget lan keluwesan.

  • 02

    Katrangan singkat:

    Dibandhingake karo absorber kejut pneumatik, coilover uga nduweni kaluwihan saka struktur prasaja lan kompak; lan kauntungan linuwih kang Sejatine bebas saka gangguan lingkungan.

Produk Unggulan

Babagan kita

Sugeng rawuh ing Max Auto Parts produsen lan eksportir suku cadang mobil.
Kita minangka perusahaan sing jujur ​​​​lan serius, khusus ing produksi lan adol suku cadang mobil. Kita adhedhasar ing China lan bangga duwe sertifikat TS16949.

Produk utama: penyerap kejut, coilover otomatis, rod piston, bagian stamping, metalurgi bubuk, musim semi, tabung, segel minyak, cakram, Hub roda lan bagean mobil liyane, bagean olahraga.

Max uga duwe seri peralatan uji coba kanggo ngontrol kualitas, kayata proyektor, penguji kekasaran, panguji kekerasan mikro, mesin tegangan universal, penganalisis Metallografi, penguji ketebalan, penguji semprotan uyah.

Produk Max wis diekspor menyang Rusia, Eropa, Jepang, Korea, Afrika, Kanada, AS, Australia lan liya-liyane. Max duwe reputasi apik lan hubungan jangka panjang karo pelanggan.