Babagan Kita

Sapa Kita

Kita minangka perusahaan sing jujur ​​​​lan serius, khusus ing produksi lan adol suku cadang mobil. Kita adhedhasar ing China lan bangga duwe sertifikat TS16949.

Range Produk Utama

Shock absorber, coilover otomatis, rod piston, stamping part, wêdakakêna metallurgy, spring, tabung, segel lenga, cakram, wheel Hub lan bagean mobil liyane, bagean olahraga. 

Diekspor

Produk Max wis diekspor menyang Rusia, Eropa, Jepang, Korea, Afrika, Kanada, Amerika Serikat, Australia lan liya-liyane. Max duwe reputasi apik lan hubungan jangka panjang karo pelanggan.

Spesialisasi Kita

Ora dadi rahasia manawa aksesoris kaya iki ora gampang ditemokake utawa, luwih tepat, angel nemokake bagean mobil sing berkualitas tinggi. Utamane jagad online kebak situs web sing ngaku nawakake solusi sing larang regane lan murah, nanging ora bisa menehi. Kita pengin ngganti paradigma iki.  

Max uga duwe seri peralatan tes kanggo ngontrol kualitas, kayata proyektor, tester kekasaran, panguji kekerasan mikro, mesin tegangan universal, penganalisis Metallografi, penguji ketebalan, penguji semprotan uyah.

~Y5ON9S85LJ(VMLCV9_)WXO
{3_OE@QFN}A636LR2N$LS)K

Kebahagiaan Sampeyan, Misi Kita

Kepuasan pelanggan minangka tujuan siji-sijine lan kita terus kerja keras kanggo mesthekake para klien duwe pengalaman sing sampurna. Kita ngurus saben masalah sing bisa kedadeyan sadurunge, sajrone lan sawise pesenan dilebokake, ngidini sampeyan nggawe pesenan kanthi bebas lan yakin duwe tim khusus sing ndhukung sampeyan.

tim engineers Max karo pengalaman sugih ing baris saka bagean mobil, utamané ing wilayah kejut absorber, kita ora mung nyedhiyani produk kanggo pelanggan, nanging uga nyedhiyani technical support, produksi kabeh-wektu pengawasan lan kualitas layanan trek. OEM lan ODM loro kasedhiya. Max bisa nyedhiyakake kabeh jinis layanan lan laporan inspeksi kalebu laporan PPAP, RT, UT, MPI, WPS & PQR lan liya-liyane.

FACTORY (2)

Pameran

exbitions (3)
exbitions (2)
exbitions (6)
exbitions (1)
exbitions (5)
exbitions (4)

Sertifikat

CERTIFICATE

Max Auto Parts Limited

Sugeng rawuh ing Max Auto Parts produsen lan eksportir suku cadang mobil