China Manufaktur 55CrSI 60Si2Mn materi Baja

Katrangan singkat:

Spring coil digawe dening Max Auto biasane nggunakake bahan 60Si2Mn, 60Si2MnA, 55CrSiA, SAE9254, kita duwe pabrik baja spring dhewe, sing nggawe rega kita luwih murah tinimbang saingan.


Detail Produk

Tag produk

Fitur
Materail Baja karbon (SWC), 65Mn, 72B, 82B, baja rol dingin, baja tahan karat (SUS),
tembaga berilium, tembaga fosfor, kuningan, kawat musik, kawat piano (SWP), 60Si2Mn, 60Si2MnA, 55CrSiA, SAE9254, etc.
diameteripun kabel 0.1mm-65mm
kasedhiyan OEM, ODM
Rampung lumahing Seng plating, nikel plating, chrome plating, powder coating, elektroforesis,
oksidasi kimia karo impregnation lenga, etc
Sertifikasi ISO9001, TS16949
Aplikasi Suspensi mobil, produk elektronik, alat tulis, switch daya, arsitektur, hardware lan cetakan, peralatan olahraga, lsp.
Packing Tas PE, Karton, Pallet

Spring coil digawe dening Max Auto biasane nggunakake bahan 60Si2Mn, 60Si2MnA, 55CrSiA, SAE9254, kita duwe pabrik baja spring dhewe, sing nggawe rega kita luwih murah tinimbang saingan.

Kita bangga entuk sertifikat TS16949. Pabrik kita duwe area tanah 40.000 meter persegi, modal kadhaptar 8,6 yuta rmb, duwe karyawan 180, insinyur 28, insinyur senior 3
Perusahaan iki nduweni pasukan teknis sing kuwat, produksi kelas siji lan keamanan sosial, metode pengujian lanjutan, Kanthi produksi lan manajemen musim semi 30 taun, teknologi sing diwasa lan kualitas sing stabil lan dipercaya, iki minangka produsen profesional produksi musim semi, utamane nyedhiyakake macem-macem mesin kanggo mobil domestik lan manca, batu bara, manufaktur peralatan listrik lan industri liyane. Dhiameter pangolahan ana ing kisaran 0.2mm-100mm. Spring standar utawa khusus, produk utama yaiku: spring suspensi mobil, spring tension strut hidrolik tunggal lan macem-macem sumber mekanik.

factory

Tampilan pabrik

factory

Fasilitas Tes

test


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk