Kualitas Jerman ChinaPrice Monotube Damping coilover luwes

Katrangan singkat:

Coilover bisa bebas nyetel dhuwur saka absorber kejut lan ukuran pasukan damping internal, kang bisa nggawe kendaraan ngalih bali lan kasebut ing dhuwur saka kendaraan lan atose suspensi, kang wis playability dhuwur banget lan keluwesan.


Detail Produk

Tag produk

Jeneng Part Coilover ing Auto Shock Absorber
Perawatan lumahing Powder Coating / Chromed
Warna lumahing Abang / Emas / Biru / Ireng / Biru / Ireng, minangka kabutuhan pelanggan.
Aplikasi BMW E46 utawa mobil liyane
Bisa diatur Damping sing bisa diatur, Dhuwur sing bisa diatur, lan silinder sing bisa diatur
Kontrol kualitas Dilaksanakake dening ISO9001/TS16949:2002
Packing Kothak Warna Batin, Kothak Karton Standar Luar
Print Logo Pelanggan Ya, Logo Cetak ing kothak Warna / Badan Kejut kasedhiya
Layanan OEM
Garansi Garansi 1 taun kanggo cacat manufaktur
Jumlah: 2 lembar ngarep + 2 lembar mburi
Dhuwur sing bisa diatur ya wis
Damper Damper sing bisa diatur
piring camber luwes ya wis
Fitur   -Paling komponen sing digawe saka 6063 aluminium karo T6 kanggo tambah atose
- kaluwihan kalebu kekuatan banget, lan aluminium mbantu supaya bobot mudhun.
  - Musim semi kinerja Tensile - Ing 600,000 kaping terus-terusan nyoba, distorsi musim semi kurang saka 0,04%.
Kajaba iku, perawatan permukaan khusus yaiku nambah daya tahan lan kinerja.
   -Kabeh sisipan dilengkapi sepatu karet sing dipasang kanggo nglindhungi damper lan tetep resik.
 Cara sing cepet lan terjangkau kanggo nganyarke mobil sampeyan kanthi gampang.
   - Pillow Ball Mount kanthi bantalan bunder
   - Bushing Poly Urethane (Yen Ditrapake)
   - Badan Damper Dilapisi Daya
   -Oil Seal nggunakake segel minyak merek terkenal -NOK, kinerja sealing apik, urip nganti 2000000 utawa luwih
   -Perawatan permukaan pangilon Piston Rod, dilapisi krom keras, nggawe kekuwatan tarik lan kekuwatan tekan ing ndhuwur 800 Mpa

Kaluwihan lan cacat refitting coilover

keuntungan:
1. Coilover bisa bebas nyetel dhuwur saka absorber kejut lan ukuran pasukan damping internal, kang bisa nggawe kendaraan ngalih bali lan kasebut ing syarat-syarat dhuwur saka kendaraan lan atose suspensi, kang wis dhuwur banget. playability lan keluwesan.
2. Dibandhingake karo pneumatic shock absorber, coilover uga nduweni kaluwihan saka struktur prasaja lan kompak; lan kauntungan linuwih kang Sejatine bebas saka gangguan lingkungan.

cilaka:
1. Nalika nerangake modifikasi kendaraan, Sejatine bakal ndherek sawetara masalah safety. Kanggo coilover sing diowahi, yen kualitas produk ora bisa dijamin, utawa proses perakitan sing diowahi ora cocog karo syarat, mula bakal ana bebaya safety sing gedhe.
2. Dibandhingake karo pneumatic shock absorber, imbuhan dhuwur saka coilover bisa diterangake minangka cacat paling gedhe. Amarga watesan saka struktur shock absorber, imbuhan saka coilover perlu kanggo mbongkar kabeh absorber kejut saka kendaraan. Ing wektu sing padha, akeh alat khusus sing dibutuhake ing kabeh proses.

Carane nyetel coilover dadi nyaman

Babagan comfort saka untu twisting, kita utamané nyetel pasukan damping.
Sing luwih dhuwur ing damping, luwih elek kenyamanan, nanging luwih apik dhukungan kanggo kendaraan, sing bisa nyukupi kabutuhan nyopir sing kuat; ing ngisor damping, sing luwih comfort, nanging support kanggo kendaraan bakal ngganti patut. prabédan.
Umumé, ana tombol kanggo nyetel pasukan damping ndhuwur coilover ing. Kanthi ngowahi arah jarum jam lan counterclockwise, kita bisa kanthi gampang nyetel kelembutan lan kekerasane. Minangka kanggo carane nyaman imbuhan punika, iku gumantung ing pengalaman nyata saka pemilik .

Coilover digawe dening Max Auto nggunakake rod piston kothong plating krom, kanggo mesthekake pasukan damping stabil.
Iku nggunakake spring kinerja tensile dhuwur - Ing 600,000 kaping terus-terusan test, spring distorsi kurang saka 0,04%.
-Oil Seal nggunakake segel minyak merek terkenal -NOK, kinerja sealing apik, urip nganti 2000000 utawa luwih.

We nyedhiyani 1 taun warrenty , ing 1 taun sawise ngedol , yen ana sembarang kualitas contone lenga bocor , kita bakal nyedhiyani ngganti bagean kanggo free .


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk