Sistem Angkat Pintu Kabinet Dapur Gas Spring

Katrangan singkat:

Miturut karakteristik lan lapangan aplikasi sing beda-beda, sumber gas uga disebut rod support, ndhukung gas, adjusters amba, rod gas, dampers, etc. Miturut struktur lan fungsi saka sumber gas, ana sawetara jinis sumber gas, kayata minangka free gas springs, self-locking gas springs, traksi gas springs, free stop gas springs, swivel kursi gas springs, gas rod, damper, etc. Produk iki digunakake digunakake ing kothak mobil, aviation, peralatan medical, Furnitur, manufaktur mesin lan liya-liyane.


Detail Produk

Tag produk

cabnit-1

cabnit-2

Fitur
Kualitas 1.50000 kaping nggunakake urip
2. Garansi siji taun
3. Lulus sertifikat ISO9001, SGS, TS16949
Aplikasi Furnitur, Mobil, Mesin, Peralatan Mekanik, Wadah, lsp
Materail Baja Karbon 20 # / Baja tahan karat 304 / SS316
warna Silver / Ireng / Liyane
Sambungan Konektor werni / mripat logam / clevis lan liya-liyane
Kaluwihan 1. Sampel gratis kasedhiya
2.Small MOQ kasedhiya, kita bisa nampa pesenan sampel, 100 pcs
3. Pangiriman Cepet
4. Rega sing kompetitif
Beban bobot 50N, 60N, 80N, 100N, 120N, 150N utawa liyane
Ukuran Standar utawa Customized miturut panyuwunan sampeyan
Paket Saben spring gas ing tas plastik, banjur menyang kothak karton
Rincian teknis
silinder SAE 1020 / SS304 / SS316
Perawatan lumahing Painiting, ora grinding, lapisan alus
Piston rod SAE1045, perawatan permukaan Chrome plating utawa QPQ, 72h Salt semprotan resistance
Sambungan Werna ireng utawa perak, materi bisa dadi baja utawa plastik
Segel lenga Segel lenga tuku saka merek paling dhuwur

Macem-macem jinis gas spring:

Miturut karakteristik lan lapangan aplikasi sing beda-beda, sumber gas uga disebut rod support, ndhukung gas, adjusters amba, rod gas, dampers, etc. Miturut struktur lan fungsi saka sumber gas, ana sawetara jinis sumber gas, kayata minangka free gas springs, self-locking gas springs, traksi gas springs, free stop gas springs, swivel kursi gas springs, gas rod, damper, etc. Produk iki digunakake digunakake ing kothak mobil, aviation, peralatan medical, Furnitur, manufaktur mesin lan liya-liyane.
1. Lift gas spring (Lift gas spring)
2. Sumber gas self-locking
3. Sumber gas stop gratis (sumber gas gesekan, sumber gas seimbang) utamane digunakake ing perabot pawon, peralatan medis lan lapangan liyane.
4. Kursi gas spring.
5. Sumber gas traksi (gas traction springs)
6. Damper luwih akeh digunakake ing mobil lan peralatan medis,

Cara kanggo nemtokake kualitas spring gas:

Kualitas spring gas diadili utamane saka aspek ing ngisor iki: pisanan, kinerja sealing, yen kinerja sealing ora apik, bakal ana bocor lenga lan bocor udara nalika digunakake; sareh, akurasi, kayata 500N Kanggo sumber gas, kesalahan pasukan diprodhuksi dening sawetara manufaktur ora ngluwihi 2N, lan produk sawetara manufaktur uga adoh saka 500N nyata dibutuhake; katelu urip layanan, lan urip layanan wis diwilang dening nomer kaping bisa kanthi retracted; pungkasan punika Nilai pasukan diganti sak stroke, lan spring gas ing negara becik kudu njaga Nilai pasukan panggah ing saindhenging stroke. Nanging, amarga faktor desain lan pangolahan, nilai gaya spring gas ing stroke mesthi owah-owahan. Gedhene owah-owahan kasebut minangka kritéria penting kanggo ngukur kualitas spring gas. Sing luwih cilik gedhene owah-owahan, luwih apik kualitas spring gas, lan kosok balene.

Spring gas digawe dening Max Auto nggunakake rod piston dening QPQ UTAWA perawatan plating Chrome, kanggo ngindhari karat.
Saben Piece sadurunge Pack, dites dening mesin tekanan udara, kanggo mesthekake pasukan gas ketemu reuiqremnt.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk