Gas Spring

  • Kitchen Cabinet door lift-up system Gas Spring

    Sistem Angkat Pintu Kabinet Dapur Gas Spring

    Miturut karakteristik lan lapangan aplikasi sing beda-beda, sumber gas uga disebut rod support, ndhukung gas, adjusters amba, rod gas, dampers, etc. Miturut struktur lan fungsi saka sumber gas, ana sawetara jinis sumber gas, kayata minangka free gas springs, self-locking gas springs, traksi gas springs, free stop gas springs, swivel kursi gas springs, gas rod, damper, etc. Produk iki digunakake digunakake ing kothak mobil, aviation, peralatan medical, Furnitur, manufaktur mesin lan liya-liyane.