Kabar

  • How to choose the suitable shock absorber (coilover) for your car ?

    Kepiye carane milih penyerap kejut (coilover) sing cocog kanggo mobil sampeyan?

    Katrampilan cocog 1. Priksa manawa produk nyedhiyakake syarat elevasi 2-3 inci. Sawetara produk mung nyedhiyakake elevasi 2 inci. Sawise meh ora nggunakake elevasi 3 inci, gampang ditarik menyang watesan ing dalan lan nyebabake karusakan. Kapindho, apa diameter rod teleskopik tengah ...
    Waca liyane
  • Different types of Shock absorber -coilover

    Macem-macem jinis Shock absorber -coilover

    Panganggone Produk Kanggo nyepetake atenuasi pigura lan getaran awak kanggo nambah kelancaran (nyaman) mobil, penyerap kejut dipasang ing njero sistem suspensi ing umume mobil. Sistem nyerep kejut mobil digawe saka sprin ...
    Waca liyane
  • The basic knowledge of shock absorber -2

    Kawruh dhasar saka shock absorber -2

    Penyerap kejut digawe dening Max Auto, kalebu jinis lenga lan jinis gas, twintube lan tabung mono, wis didol sacara wiyar ing saindenging jagad, kalebu AS, EUROPE, Afrika, Timur Tengah, Asia Kidul lan Amerika Kidul. ...
    Waca liyane
  • The basic knowledge of shock absorber -1

    Kawruh dhasar saka shock absorber -1

    Penyerap kejut (Absorber) digunakake kanggo nyuda kejut lan impact saka lumahing dalan nalika spring rebounds sawise nyerep kejut. Iki digunakake kanthi wiyar ing mobil kanggo nyepetake atenuasi getaran pigura lan awak kanggo nambah d ...
    Waca liyane