Macem-macem jinis Shock absorber -coilover

Panganggone produk

Kanggo nyepetake atenuasi pigura lan getaran awak kanggo nambah kelancaran (nyaman) mobil, penyerap kejut dipasang ing sistem suspensi ing umume mobil.
Sistem nyerep kejut mobil digawe saka spring lan penyerap kejut. Penyerap kejut ora digunakake kanggo ndhukung bobot awak, nanging digunakake kanggo nyuda kejut musim semi sawise nyerep kejut lan nyerep energi saka impact dalan. Springs muter peran ing guncangan bantalan, ngowahi "kejut energi gedhe" dadi "efek akeh energi cilik", dene penyerap kejut mboko sithik nyuda "kejutan energi cilik". Yen sampeyan nyopir mobil sing absorber kejut wis rusak, sampeyan bisa nemu mobil mumbul liwat saben bolongan lan sawise-efek munggah lan mudhun, kang digunakake kanggo nyuda mumbul iki. Tanpa absorber kejut, mbalek spring ora bakal dikendhaleni, mobil bakal gawé mumbul serius nalika ketemu lumahing dalan atos, lan mundhut saka genggeman ban lan traceability amarga kejut spring munggah lan mudhun bend.

news03 (2)

Klasifikasi produk

Dibagi dening materi
Saka sudut prodhuksi bahan damping, absorbers kejut utamané hydraulic lan inflatable, ana damper damping variabel.

Hidrolik
Penyerap kejut hidrolik akeh digunakake ing sistem suspensi otomotif. Prinsip kasebut yaiku nalika pigura lan poros bolak-balik lan piston bolak-balik ing tabung silinder penyerap kejut, cairan ing omah penyerap kejut mili bola-bali liwat sawetara pori sing sempit menyang rongga njero. Ing titik iki, gesekan ing antarane cairan lan tembok njero lan gesekan njero molekul cairan mbentuk gaya redam ing getaran.

Inflatable (Pengisian Gas)
Penyerap kejut inflatable minangka jinis penyerap kejut anyar sing dikembangake wiwit taun 1960-an. Struktur kasebut ditondoi kanthi piston ngambang ing sisih ngisor tong silinder, sing diisi nitrogen tekanan dhuwur ing kamar kedap udara sing dibentuk ing salah sawijining ujung piston lan silinder sing ngambang. dipasang ing piston ngambang, kang rampung misahake lenga saka gas. Piston sing digunakake dilengkapi katup kompresi lan ekstensi sing ngganti area cross-sectional saluran gumantung saka kacepetan gerakan. Nalika roda mumbul munggah lan mudhun, piston kerja penyerap kejut nindakake gerakan bolak-balik ing cairan, nyebabake beda tekanan lenga ing antarane rongga ndhuwur lan ngisor piston sing kerja, lan lenga tekanan nyurung katup kompresi lan katup ekstensi bali. lan liya-liyane. Amarga katup mrodhuksi pasukan damping gedhe ing lenga meksa, geter bosok.

 news03 (3)

Dibagi dening struktural

Struktur panyerepan kejut yaiku rod piston sing dipasang ing tabung kanthi piston, sing diisi minyak. Piston nduweni bolongan throttle sing ngidini lenga ing rong bagean spasi sing dipisahake dening piston kanggo nglengkapi saben liyane. Damping diprodhuksi nalika lenga kenthel liwat bolongan throttle, cilik bolongan throttle, luwih gedhe pasukan damping, luwih viskositas lenga, luwih gedhe pasukan damping. Yen ukuran throttle ora owah, nalika absorber kejut operasi cepet, damping over-the-assembly efek ing panyerepan kejut. Mulane, tutup reed sing bentuke cakram disetel ing stopkontak bolongan throttle, lan nalika tekanan mundhak, katup dibukak ing ndhuwur, bukaan bolongan throttle luwih gedhe lan redaman suda. Amarga piston ana ing gerakan rong arah, katup reed dipasang ing loro-lorone piston, diarani klep kompresi lan klep ekstensi.
Miturut strukture, damper dipérang dadi tong tunggal lan dobel. Salajengipun saged kaperang dados: 1. . Damper tekanan udara tabung mono; Damper tekanan lenga tabung pindho; Minyak tabung kembar lan penyerap kejut gas

Tabung kembar
Nuduhake absorber kejut wis loro silinder nang lan njaba, piston ing gerakan silinder utama, amarga rod piston menyang lan metu, volume saka lenga ing silinder utama mundhak lan shrinks, supaya liwat exchange karo tabung njaba kanggo njaga keseimbangan lenga ing tong minyak jero. Mulane, kudu ana papat klep ing damper tabung kembar, yaiku, saliyane kanggo rong katup throttle ing piston kasebut ing ndhuwur, ana uga katup sirkulasi lan katup ganti rugi sing dipasang ing antarane silinder njero lan njaba kanggo ngrampungake ijol-ijolan.

Tabung mono

news03 (4)
Dibandhingake karo jinis binocular, damper tabung mono prasaja ing struktur lan nyuda jumlah sistem katup. Iki dilengkapi piston ngambang ing sisih ngisor tabung silinder (sing diarani floating tegese ora ana rod piston kanggo ngontrol gerakane) lan mbentuk ruang udara ing ngisor piston ngambang sing diisi nitrogen tekanan tinggi. Owah-owahan ing tingkat Cairan disebabake rod piston mlebu lan metu saka adi kasebut ing ndhuwur kanthi otomatis diadaptasi dening ngambang piston ngambang. Saliyane loro absorbers kejut kasebut ing ndhuwur, ana resistance luwes damper. Iki ngganti ukuran bolongan throttle liwat operasi njaba. Mobil paling anyar digunakake ing kontrol elektronik kejut absorber minangka piranti standar kanggo ndeteksi driving status liwat sensor, lan komputer diwilang pasukan damping paling luweh, saéngga mekanisme damping ing absorber kejut kanggo operate otomatis.

Penyerap kejut digawe dening Max Auto, kalebu jinis lenga lan jinis gas, twintube lan tabung mono, wis didol sacara wiyar ing saindenging jagad, kalebu AS, EUROPE, Afrika, Timur Tengah, Asia Kidul lan Amerika Kidul.
Taun-taun pungkasan, Max ngembangake seri penyerap kejut sing dimodifikasi, luwes damping, kanthi monotube, uga disebut coilover, kita bangga entuk rating sing apik ing jagad iki, kita nggawe OEM kanggo sawetara merek terkenal.

news03 (1)


Wektu kirim: Sep-26-2021