Kepiye carane milih penyerap kejut (coilover) sing cocog kanggo mobil sampeyan?

Katrampilan sing cocog

1. Priksa manawa produk nyedhiyakake syarat elevasi 2-3 inci. Sawetara produk mung nyedhiyakake elevasi 2 inci. Sawise meh ora nggunakake elevasi 3 inci, gampang ditarik menyang watesan ing dalan lan nyebabake karusakan.

Kapindho, apa diameteripun rod teleskop tengah saka absorber kejut bisa tekan luwih saka 16 mm, kang minangka indikator dhasar saka kekuatan.

Katelu, apa lengen ndhuwur lan ngisor sing nyambungake saka absorber kejut minangka lengen polyurethane kanthi kekuatan dhuwur, sing uga dadi basis penting kanggo mesthekake panggunaan kekuatan dhuwur jangka panjang, amarga karet biasa angel digunakake kanggo wektu sing suwe ing kekuatan dhuwur. .

Penyerap kejut utamane digunakake kanggo nyuda kejut lan dampak saka permukaan dalan nalika musim semi rebound sawise nyerep kejut. Nalika ngliwati dalan sing ora rata, sanajan musim semi sing nyerep kejut bisa nyaring geter dalan, musim semi dhewe bakal mbales, lan penyerap kejut digunakake kanggo nyuda lompatan musim semi iki. Yen shock absorber alus banget, awak bakal mlumpat munggah lan mudhun. Yen absorber kejut banget hard, bakal nggawa kakehan resistance lan nyegah spring saka bisa mlaku. Shi Xiaohui ngandhakake yen ing proses ngowahi sistem suspensi, absorber kejut hard kudu dicocogake karo spring hard, lan atose spring raket related kanggo bobot saka mobil, supaya mobil abot umume nggunakake harder absorbers kejut. Sampeyan perlu kanggo terus nyoba sak modifikasi kanggo desain kombinasi paling apik saka shock absorber lan spring. Toko modifikasi profesional umume bisa nemokake sing paling cocog kanggo pemilik mobil.

Gagal bocor lenga

Yen penyerap kejut mobil bocor lenga, mesthine mbebayani banget kanggo penyerap kejut. Banjur, yen bocor lenga ditemokake, langkah-langkah perbaikan sing pas wektune kudu ditindakake. Item inspeksi utama yaiku gasket segel minyak, gasket sealing pecah lan rusak, lan kepala silinder panyimpenan minyak. Priksa manawa bagean kasebut duwe kacang sing longgar.

Yen ana bocor lenga, kencengake mur sirah silinder dhisik. Yen penyerap kejut isih bocor, segel minyak lan gasket bisa rusak lan ora bener, lan segel anyar kudu diganti. Yen bocor lenga isih ora bisa diilangi, copot rod damping. Yen sampeyan aran jiwit utawa owah-owahan ing bobot, priksa manawa longkangan antarane piston lan silinder gedhe banget, apa piston nyambungake rod saka absorber kejut mbengkongaken, lan piston nyambungake rod Apa ana goresan utawa narik tandha ing lumahing lan silinder.

Yen absorber kejut ora bocor lenga, priksa pin connecting absorber kejut, rod nyambungake, bolongan nyambungake, bushing karet, etc. kanggo karusakan, desoldering, retak utawa tiba mati. Yen pengawasan ndhuwur iku normal, absorber kejut kudu luwih disassembled kanggo mriksa apa longkangan cocog antarane piston lan silinder gedhe banget, apa silinder punika tegang, apa tutup uga nutup, apa klep klep lan tutup. jog ditempelake tightly, lan apa spring extension saka alat vibrator banget alus utawa bejat, iku kudu didandani dening mecah utawa ngganti bagean miturut kahanan.

Kajaba iku, penyerap kejut bisa uga duwe gangguan swara nalika digunakake. Iki utamane amarga kejut Yen disebabake ora cukup utawa alasan liyane, sababe kudu ditemokake lan didandani.

AUDI AAB6Sawise nyerap kejut dipriksa lan didandani, tes kinerja kudu ditindakake ing bangku tes khusus. Nalika frekuensi resistance 100±1mm, resistance saka extension stroke lan komprèsi stroke kudu nyukupi syarat. Resistance maksimum saka stroke babagan yaiku 392 ~ 588N; resistance maksimum stroke extension Dongfeng Motor iku 2450 ~ 3038N, lan resistance maksimum stroke komprèsi 490 ~ 686N. Yen ora ana kondisi test, kita uga bisa nggunakake cara empiris, yaiku, nggunakake rod wesi kanggo nembus mburi ngisor ring absorber kejut, langkah ing loro ends saka absorber kejut, lan terus ring ndhuwur karo loro. tangan lan narik bolak-balik 2-4 kaping. Nalika narik munggah, resistance gedhe, lan nalika menet mudhun, iku ora krasa laborious, lan resistance saka mulet dibalèkaké dibandhingake karo sadurunge ndandani, lan ora ana pangertèn saka travel kosong, kang nuduhake yen absorber kejut Sejatine. lumrah.

Komponen penyerap kejut penting banget, utamane merek segel minyak, Max Auto nggunakake segel minyak merek NOK, rod piston yaiku plating krom, kanggo mesthekake cukup kanggo nglindhungi saka karat.

Sintered minangka presisi sing dhuwur kanggo mesthekake pasukan redaman stabil.

图片 1

Garansi: kanggo kabeh shock absorber, coilover sing didol dening Max Auto, yen ana masalah oli bocor sajrone 1 taun, kita bakal menehi pengganti shock body kanthi gratis.

Ana siji pelanggan sing nggawe tes mbandhingake karo merek Max Auto lan merek Taiwan, asile nuduhake kualitas kualitas Max Auto luwih apik.


Wektu kirim: Nov-11-2021