Kawruh dhasar saka shock absorber -1

Penyerap kejut (Absorber) digunakake kanggo nyuda kejut lan impact saka lumahing dalan nalika spring rebounds sawise nyerep kejut. Digunakake sacara wiyar ing mobil kanggo nyepetake atenuasi getaran pigura lan awak kanggo nambah kenyamanan nyopir mobil. Nalika ngliwati dalan sing ora rata, sanajan musim semi sing nyerep kejut bisa nyaring geter dalan, musim semi dhewe bakal mbales, lan penyerap kejut digunakake kanggo nyuda lompatan musim semi iki. 

new01 (2)

Cara kerjane

Ing sistem suspensi, kejut digawe dening impact saka unsur elastis, kanggo nambah kelancaran nyopir mobil, suspensi wis podo karo unsur elastis kanggo nginstal absorbers kejut, kanggo geter attenuasi, sistem suspensi mobil nggunakake absorbers kejut biasane. Penyerap kejut hidrolik, prinsip kerjane yaiku nalika pigura (utawa awak) lan geter poros lan gerakan relatif, penyerap kejut ing piston munggah lan mudhun, rongga penyerap kejut lenga saka siji rongga liwat pori-pori sing beda-beda menyang rongga liyane. Ing titik iki, gesekan antarane tembok bolongan lan lenga lan gesekan internal antarane molekul lenga mbentuk pasukan dampening ing geter, supaya energi geter mobil menyang panas lenga, lan banjur digunakke dening absorbers kejut menyang atmosfer. Nalika saluran lenga salib-bagean lan faktor liyane tetep padha, mundhak pasukan damping utawa sudo karo kacepetan relatif saka gerakan antarane pigura lan poros (utawa wheel) lan related kanggo viskositas adi.
Penyerap kejut lan komponen elastis ditugasake kanthi impact alon lan panyerepan kejut, lan pasukan damping gedhe banget, sing bakal nggawe elastisitas suspensi luwih elek lan malah ngrusak sambungan penyerap kejut. Mulane, perlu nyetel kontradiksi antarane unsur elastis lan penyerap kejut.
(1) Ing lelungan komprèsi (poros lan pigura cedhak saben liyane), pasukan damper damping cilik, supaya bisa muter lengkap kanggo efek lentur saka unsur elastis, kanggo ngurangi impact. Ing titik iki, unsur elastis nduweni peran utama.
(2) Sajrone babagan suspensi (as lan pigura adoh saka saben liyane), pasukan damper damping kudu gedhe lan absorber kejut kudu cepet.
(3) Nalika kacepetan relatif antarane poros (utawa wheel) lan poros gedhe banget, absorber kejut dibutuhake kanggo nambah aliran Cairan kanthi otomatis, supaya pasukan damping tansah ing watesan tartamtu, supaya supaya ora. kena pengaruh beban sing gedhe banget.
Ing sistem penundaan automotive digunakake digunakake ing tong minyak kejut absorber, lan ing komprèsi lan extension travel bisa muter peran kejut-nresep disebut loro-cara tumindak kejut absorber, uga nggunakake absorbers kejut anyar, kalebu inflatable kejut absorbers lan resistance luwes shock absorbers.

new01 (1)

Max Auto nyuplai kabeh jinis komponen shock absorber, kalebu: rod piston, stamping bagean (spring kursi, bracket), shims, powder metalurgi bagean (piston, rod guide), segel lenga lan sapiturute.
Pelanggan utama kayata: Tenneco, kyb, Showa, KW.


Wektu kirim: Sep-26-2021