Shock Absorber nggunakake Chrome Plating Piston Rod

Katrangan singkat:

Piston rod utamane digunakake ing pneumatik hidrolik, mesin teknik, pabrik mobil kanthi rod piston, mesin plastik pilar pandhuan, mesin kemasan, mesin cetak, roller, mesin tekstil, mesin transportasi kanthi sumbu, gerakan linier kanthi sumbu optik linear.


Detail Produk

Tag produk

Diameter njaba: Ø 6mm-35mm
Total Length: 100mm -650mm
Bahan Baja: SAE 1035/SAE 1045
Ketebalan Chrome: 10~25 μm
Kekerasan Chrome: 900 HV Min
Kekasaran: Ra 0.1 Micron Maks
Straightness: 0.02/400mm
Kekuwatan Ngasilake Miturut bahan baja lan syarat pelanggan
Kekuwatan Tensile Miturut bahan baja lan syarat pelanggan
Elongation Miturut materia baja
Tes Bend Miturut syarat customer
Kondisi pasokan: 1. Hard Chrome Plated
2. Perawatan QPQ
3. Induksi Hardened
4. Dehidrogenasi & Tempered

Aplikasi:

Piston rod utamane digunakake ing pneumatik hidrolik, mesin teknik, pabrik mobil kanthi rod piston, mesin plastik pilar pandhuan, mesin kemasan, mesin cetak, roller, mesin tekstil, mesin transportasi kanthi sumbu, gerakan linier kanthi sumbu optik linear.

I. Pambuka proses.

Ing rod piston punika kromium plating hard ing lumahing landasan baja ditutupi karo lapisan nglukis saka kromium plating lan kekandelan ing umume 10 kanggo 30 microns, nggunakake karakteristik kromium nambah kinerja bagean ', kayata atose, nyandhang resistance, resistance panas lan tahan karat.
Fitur proses rod piston berlapis krom keras:
1) efisiensi katoda saiki nganti 25% ~ 35%, lan tingkat deposisi cepet banget.
2) atose dhuwur (900 ~ 1200HV), retak jaringan seragam lan kandhel, resistance abrasion apik; Microcracks bisa diprodhuksi, lan nomer microcracks bisa tekan 800-2000 bêsik / cm (miturut kabutuhan), lan nambah anti- kemampuan karat.
3) kemampuan sawur apik saka perlu plating, kekandelan seragam saka nutupi, ora gampang kanggo gawé kedadean saka tumor blister atos, lan katon saka lapisan kromium padhang lan Gamelan;
4) lapisan nduweni kekuatan iketan kuwat karo landasan, lan pretreatment padha karo teknologi tradisional, lan operasi luwih gampang saka proses tradisional;
5) isi kromium trivalent ing bath diijini amba, lan biasane ora perlu nyetop elektrolisis kanggo kromium trivalent;
6) solusi plating ora ngandhut fluoride, ora unsur bumi langka, lan ora karat saka workpiece tanpa daya kurang.

2. Alur proses.

1). Aliran proses rod piston hidrolik.
Nyambung rod nggunakake 35 baja, teknologi Processing: kadhemen-digambar mbentuk ngowahi a terus medium frekuensi induksi hardening, a silinder mecah, a silinder mecah nggoleki a mecah nggoleki silinder shearing section.at finishing a plating kromium kanggo hidrogen tempering shearing section.at nggoleki grinding.Kanggo nambah kualitas lumahing lan resistance karat saka rod piston, proses pagawean super ditambahake sadurunge plating Chrome.

2). Proses plating rod piston.
Inspeksi sadurunge plating - pack hanging fixture - kimia degreasing, lenga angkat listrik - banyu - aktivasi pickling - banyu ngumbah- wayahe, piston rod kromium plating, daur ulang banyu - banyu ngumbah - unloading hanging fixture - inspeksi

rod (5) rod (4)

prabotan

rod (3)

Pusat tes

rod (2)

3. Pengemasan batang piston

Saben rod bakal perawatan lenga pisanan, banjur dipisahake dening lapisan lan lapisan, siji-siji.
Saben kothak cilik nggunakake tas VCI kanggo nglindhungi saka teyeng, banjur kothak menyang pallet kayu.
Bobot lan ukuran bisa digawe miturut kabutuhan customer.

rod (1)

FAQ

Q1. Apa sampeyan Pabrikan utawa Perusahaan Dagang?
A1: Kita minangka pabrikan lan duwe lisensi kanggo ngekspor bagean mobil, 
kita wis ing baris iki kanggo 10 taun
 
Q2. Apa jinis bagean sampeyan bisa nyedhiyakake?
A2: 1.Shock absorber 2. Piston rod 3. Oil segel 4. Bagian karet 5. Powder metallurgy parts etc.
 
Q3. Apa wektu produksi sampeyan?
A3: Biasane iku 30 dina tanggalan, nanging gumantung ing PO. Jumlah. 
Q4. Apa cara pembayaran sampeyan?
A4: Kita nampa pembayaran dening western union, T/T, L/C. Biasane,
30% simpenan ing advance, 70% imbangan sadurunge pangiriman
 
Q5. Port Pengiriman?
A5: Guangzhou, Ningbo, Shanghai
Q6. Apa layanan liyane sing bisa sampeyan tawarkan?
A6: layanan OEM, welcome kanggo ngirim gambar desain kanggo ngembangake baris produk anyar. 
Layanan khusus, kita bisa mbantu sampeyan ngrancang kemasan sampeyan.
Q7. Kepiye carane bisa entuk garansi?
A7: Sajrone periode babar pisan, sembarang produk rusak amarga saka 
masalah kualitas bisa diganti free.
Q8: Kepiye carane njaluk sampel sampeyan?
A8: Pisanan sampeyan ngandhani ukuran sing dibutuhake, banjur kita nyoba nemokake saka model saiki, yen ana cetakan saiki, conto bakal gratis, yen ora ana cetakan saiki, kita bisa nyedhiyakake ukuran sing padha utawa nggawe cetakan anyar.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk