Powder Metal Sintered Part tutup dhasar kanggo Shock Absorber

Katrangan singkat:

Piston lan tutup ngisor utamane nyedhiyakake damping kanggo penyerap kejut, pandhuan rod utamane kanggo gerakan rod piston.
Proses teknologi: nyampur bubuk - mbentuk - sintering - ngresiki - Perawatan uap - Bending-Press bushing-Pemeriksaan tampilan, pengepakan


Detail Produk

Tag produk

Fitur produk:

Piston lan tutup ngisor utamane nyedhiyakake damping kanggo penyerap kejut, pandhuan rod utamane kanggo gerakan rod piston.
Proses teknologi: nyampur bubuk - mbentuk - sintering - ngresiki - Perawatan uap - Bending-Press bushing-Pemeriksaan tampilan, pengepakan
Campuran bubuk: Fe - C - Cu wêdakakêna dening dhuwur Kapadhetan sieve kanggo mbusak impurities, mesin blending otomatis 360 ° muter luwih saka 4 jam, nggawe bahan campuran roto-roto.
Molding: cetakan tliti kanthi otomatis CNC hydraulic press kanggo mesthekake Kapadhetan kabeh bagean ketemu syarat proses sawise mencet.
Sintering: produk dikontrol dening tungku sintering jinis sabuk net, sing njamin sifat mekanik lan kekerasan produk kanggo nyukupi syarat teknis.
Kecemplung lenga: nyelehake produk ing wadhah tekanan dhuwur supaya lenga bisa nembus kanthi lengkap menyang pori-pori produk lan ngindhari teyeng siklus sabanjure.
Plastik: cetakan presisi kanthi penet hidrolik CNC otomatis lengkap, kapadhetan produk lan sifat mekanik luwih apik sawise dipencet, lan dimensi cocog karo syarat gambar.
Mesin: ngrampungake bolongan, alur lan rincian produk liyane.
Reresik: sabuk bolong nganggo mesin pembersih ultrasonik kanggo mbusak impurities lan filing wesi.
Perawatan uap: produk kasebut diolah kanthi uap ing tungku listrik, sing nambah sifat mekanik produk, lan lapisan oksidasi permukaan mbantu nyegah karat.
Packing: piston ditutupi dening mesin kontrol numerik kanthi otomatis nutupi sabuk lubrication PTFE.
Pencet bushing: dipencet menyang DU bushing.
Inspeksi penampilan, packing.

Spesifikasi:

Detail Produk

Jeneng produk Powder Metal Sintered Part kanggo Shock Absorber
Bahan (MPIF 35) FC-0205 (DIN 30910-4) Sint C10, Fe, Balance, Cu 1,5-3,9%, C 0,3-0,6%
Kapadhetan 6,4-6,9 g / cm3 sawise oksidasi uap
Kekerasan 60-115 HRB, beban 1 kN, diameter bola 1/16″
Perawatan lumahing Oksidasi uap, 2 jam, Fe3O4: 0,004-0,005mm, derajat oksidasi 2-4%
Toleransi sing ora ditemtokake ISO 2768 – m / H14, h14, +- IT14/2
Penampilan Ora crumbling, retak, exfoliation, voids, looseness, pitting logam lan cacat liyane
Alur Proses Campuran bubuk - Pembentukan - Sintering - Impregnasi minyak - Ukuran -
Reresik ultrasonik – Oksidasi uap – Impregnasi lenga – Final
inspeksi – (+ DP4 bushing / + PTFE band) Packing
Aplikasi Kanggo mobil, motor lan sepedha shock absorber
Kaluwihan kita: 1. Luwih saka saiki 3000 cetakan, nyimpen biaya jamur
2. Sertifikat ISO/TS 16949:2009
3. Rega sing kompetitif
4. Kapasitas kontrol kualitas sing ketat saka APQP, FEMA, MSA, PPAP, SPC

Fasilitas Produksi

01 02 03 04 05

Sarana Ujian

TEST (2) TEST (1)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita