Kawruh dhasar saka shock absorber -2

Penyerap kejut digawe dening Max Auto , kalebu jinis lenga lan jinis gas, twintube lan tabung mono, iku wis didol digunakake kanggo kabeh ndonya, kalebu USA, EUROPE, Afrika, Mid-East, Asia Kidul lan Amérika Kidul.

news02 (3)
news02 (2)

Prinsip operasi penyerap kejut barel rong arahnerangake: Nalika compressing travel, rodha mobil nyedhaki awak, absorber kejut wis teken, ing titik piston nang absorber kejut mudhun. Volume kamar ngisor piston dikurangi, tekanan lenga mundhak, lan cairan mili liwat katup sirkulasi menyang kamar (rongga ndhuwur) ing ndhuwur piston. Rongga ndhuwur dikuwasani dening bagean rod piston saka spasi, supaya volume saka rongga ndhuwur mundhak kurang saka volume abang growong ngisor, bagean saka adi banjur di-push tutup komprèsi mbukak, mili bali menyang panyimpenan. silinder.

Katup iki nggawe pasukan damping kanggo gerakan kompresi suspensi kanggo ngirit lenga. Nalika absorber kejut ngluwihi stroke, gembong padha karo kang adoh saka awak, lan kejut absorber digawe dowo. Piston saka shock absorber banjur obah munggah. Tekanan lenga ing rongga ndhuwur piston mundhak, tutup sirkulasi ditutup, lan cairan ing rongga ndhuwur nyurung tutup ekstensi menyang rongga ngisor. Amarga anané rod piston, cairan sing mili saka rongga ndhuwur ora cukup kanggo ngisi volume tambah rongga ngisor, rongga ngisor utama ngasilake vakum, nalika lenga ing reservoir nyurung katup ganti rugi 7 mili menyang rongga ngisor kanggo tambahan. Amarga katup katup kasebut, suspensi kasebut minangka efek redam nalika gerakan mulet.

Amarga kaku lan pretension pasukan spring tutup babagan dirancang kanggo dadi luwih gedhe tinimbang tutup komprèsi, ing tekanan padha, area mbukak saluran saka tutup extension lan longkangan pass normal cocog kurang saka jumlah tutup komprèsi lan area cut-off saluran longkangan pass normal cocog. Iki ndadekake pasukan damping diprodhuksi dening lelungan lengkap saka absorber kejut luwih saka pasukan damping saka komprèsi stroke, kang meets syarat panyerepan kejut cepet. 

 


Wektu kirim: Sep-26-2021