Kustomisasi Stainless steel tipis flat whasers shims

Katrangan singkat:

Piranti sing ngontrol dalane cairan kanggo nyuda tekanan utawa ngganti aliran lan arah aliran

Shims digawe dening Max Auto, biasane nggunakake materi SK4, SK5, C20 lan C100. iku wis didol kanggo akeh merek terkenal saka produsen shock absorber, kayata Tenneco, kyb, Showa, KW

Kita bisa nampa MOQ cilik kayata 100 pcs, kanggo jumlah gedhe kita bisa kurban diskon khusus.


Detail Produk

Tag produk

Fitur
Materail SK4, SK5,65MN, CK101, C100S, SUS, 20C, etc
kekandelan 0.1mm-3.5mm
kasedhiyan OEM, ODM
Cetakan Luwih saka 3500
Sertifikasi ISO9001, TS16949
Aplikasi Shock absorber, produk elektronik, mesin, kompresor, etc
Packing
Packing  Pangatusan antirust utawa lenga, tas PE, Karton, Pallets

Informasi Produk

Shims dening Max Auto nggunakake bahan kualitas dhuwur, kayata SK4, SK5, C100, SUS, iku resistance teyeng apik lan resistance karat.
Iku produksi tliti, karo struktur stabil, polish tanpa burr sudhut dibunderaké.
Saben produksi shims ana ing rencana proses produksi lan proses inspeksi sing ketat.

Aplikasi shims: Akeh industri, utamane ing peralatan rumah tangga, elemen tabung pemanas listrik, aksesoris switch, suku cadang mobil, aksesoris termostat, fitting hardware peralatan medis.

FAQ

Q1. Apa sampeyan Pabrikan utawa Perusahaan Dagang?
A1: We are Produsèn lan kita duwe lisensi kanggo ngekspor bagean mobil, kita wis ing baris iki kanggo 10 taun.

Q2. Apa wektu produksi sampeyan?
A2: 5 dina apa kanggo barang ing Simpenan, 15-45 dina kanggo produk massa.

Q3. Apa cara pembayaran sampeyan?
A3: Kita nampa pembayaran dening western union, T/T, L/C. Biasane, 30% simpenan ing advance, 70% imbangan sadurunge pangiriman

Q5. Apa layanan liyane sing bisa sampeyan tawarkan?
A5: layanan OEM ODM, welcome kanggo ngirim gambar desain kanggo ngembangake baris produk anyar.
Layanan sing disesuaikan, kita bisa mbantu sampeyan ngrancang produk sampeyan. Shims Max Auto didol menyang akeh merek penyerap kejut sing misuwur, kayata Tenneco, KYB, Showa lan liya-liyane.

Shims digawe dening Max Auto, biasane nggunakake materi SK4, SK5, C20 lan C100. wis didol kanggo akeh merek terkenal produsen penyerap kejut, kayata Tenneco, kyb, Showa, KWF Fungsi shims ing penyerap kejut:

Piranti sing ngontrol dalane cairan kanggo nyuda tekanan utawa ngganti aliran lan arah aliran

Kita bisa nampa MOQ cilik kayata 100 pcs, kanggo jumlah gedhe kita bisa kurban diskon khusus.

SHIM (5)

 RANGE PRODUK

SHIM (1)

LINE PRODUKSI

SHIM (3) SHIM (2)

peralatan inspeksi

SHIM (4)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita