Alloy forging wheels

Katrangan singkat:

Kabeh roda wis lulus tes impact, tes kelelahan radial, tes kelelahan mlengkung, ketemu karo JWL, sertifikasi standar kualitas VIA, (karusakan non-manungsa) garansi seumur hidup.


Detail Produk

Tag produk

Apa kauntungan saka gembong alloy digawe dening Max Auto
1. Bobot entheng, bobote kira-kira 1/2 saka roda baja biasa, nggawe kacepetan mobil luwih cepet
2. Nyuda nyandhang lan luh, nyuda karusakan ing hub wheel sak braking, lan ngurangi biaya pangopènan sistem brake
3. Ngurangi konsumsi bahan bakar, ngirit bahan bakar, nyuda resistensi gulung ban, saéngga nyuda konsumsi bahan bakar. Resistance inertial cilik, sing cocog kanggo ningkatake kinerja nyopir garis lurus saka mobil
4. Ora gampang teyeng. Roda campuran digawe saka aluminium minangka bahan dhasar, lan digawe saka mangan, magnesium, kromium, titanium lan unsur liyane. Dibandhingake karo rodha baja, nduweni ciri hemat energi, safety lan comfort.
5. Boros panas apik. Konduktivitas termal saka bahan campuran kira-kira 3 kaping baja. Kinerja boros panas apik. Atenuasi panas bisa muter peran tartamtu ing sistem rem kendaraan.
6. Gaya busana, kemampuan desain sing kuwat, ewu cetakan kanggo sampeyan pilih
7. Umur layanan dawa, wesi aluminium wis diolah panas kanggo nambah kekuatan, nduweni plastisitas sing apik lan ketangguhan sing dhuwur.
8. Resistance dhuwur, bisa adaptasi kanggo macem-macem lingkungan driving Komplek

Garansi:
Kabeh roda wis lulus tes impact, tes kelelahan radial, tes kelelahan mlengkung, ketemu karo JWL, sertifikasi standar kualitas VIA, (karusakan non-manungsa) garansi seumur hidup.

Babagan instalasi:
sadurunge refitting setir, please konfirmasi apa data bolongan meneng setir cocog karo kendaraan, banjur pasang ban sawise konfirmasi sing data bolongan meneng wis bener.

Sawetara katalog:

wheel


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk